Site Overlay

Thema: Steampunk Totempalen

Ver, ver weg in het westen, aan de andere kant van een grote oceaan, leven een aantal indianenstammen dicht bij elkaar. De tijd lijkt er wel stil te staan in de tijd van de industriële revolutie, met bolle zeppelins, puffende stoomtreinen en de eerste stoommachines. Maar de indianenstammen – die verdacht veel lijken op jullie – leven in vrede met elkaar en in harmonie met de natuur. Gek genoeg zijn ze ‘hun tijd ver vooruit’ en gebruiken ze allerlei moderne mechanieken in hun dagelijkse leven. Met name staan deze Steampunk Indianen bekend om hun speciale stoom-aangedreven totempalen en het gebruik van ‘mechanieken’ in hun traditionele kledij.
Op een dag komt er een ploeg Scouts terecht bij de Steampunk Indianen. Hoe ze daar terecht gaan komen en wat ze gaan meemaken, dat ga je beleven op de RSW Paroba 2019:
Steampunk Totempalen!
Maak kennis met mysterieuze Steampunk sjamanen en stoere opperhoofden.Overleef woeste prairies, verlaten woestijnen en verdwaalde goudzoekers. Vergaap je aan bewegende stoomtotems. En vooral: leef je in, in de huid een Steampunk Indiaan…

Tot dan!

Copyright © 2019 RSW Paroba. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes