Site Overlay

Subkamp Thunderbirds

HAW! Welkom bij de leukste indianenstam, de Thunderbirds. Net als deze vogels zijn wij dol op bliksemsnelle actie en avontuur! De kleuren van onze stam zijn Oranje en Zwart. Deze kleuren staan voor de bliksem en welke kleur er verschijnt na een onweersbui. Wij houden van georganiseerde chaos en zijn lekker eigenwijs. Bij een leuk evenement zijn wij er als eerste aanwezig en zorgen we ervoor dat het tentdoek eraf gaat.
Door onze aanwezige sferen is onze stam meer afgelegen van de rest van de stammen. Maar dat geeft ons juist meer ruimte om te doen waar ze zin in hebben. Muziek maken, Boogschieten, nieuwe snufjes uitvinden, bedenk het en wij hebben het!
In onze stam hebben wij meerdere opperhoofden, ieder gespecialiseerd in een eigen taak. Graag stellen wij ze aan je voor.
 Jan- Willem. [Opper-ei-hoofd van de Thunderbirds.] Deze man heeft meerdere gevechten overwonnen en doet vooral lekker waar hij zin in heeft. Hij waakt als een vadervogel over hun kroost.
 Justin. [Medicijnman.] Overal ter wereld geweest en daar meerdere geneesmiddelen opgepikt. Hij heeft de tofste verhalen over verschillende (ei)landen waar hij geweest is. Daarnaast kan je altijd bij hem terecht als je je niet lekker voelt. Bij hem kan je je ei kwijt.
 Susanna en Quinta. [Sfeermakers.] Deze dames zijn altijd in voor gezelligheid en ze zijn te vinden waar de muziek is. Heb je wat energie nodig, kan je je enthousiasme niet kwijt of heb je gewoon een geweldig verhaal wat je wil vertellen? Dit is het juiste adres. Naast hun aanstekelijke enthousiasme zijn ze ook erg goed in problemen oplossen.
 Lars. [Machinemaker.] Handen uit de mouwen er is werk aan de winkel. Deze specialist heeft veel verstand van tenten opzetten, knopen leggen, routetechnieken en vuur maken. Onder het mum van: ‘Alles is te maken, zeker met ducktape’ zorgt hij ervoor dat het kamp er altijd piekfijn uitziet.
 Daniel. [Beschermer.] Als rechterhand van het hoofd, is het zijn taak om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is. Samen met het hoofd maakt hij de beslissingen voor het indianenkamp. Om zijn taak goed te vervullen traint hij elke dag om in vorm te blijven, en dat is te zien ook.
Als echte Thunderbirds heb je, als groepje, een paar dingen goed voorbereid:
 Themakleding in de kleuren Oranje en Zwart.
 Je eigen (vogel)indianennaam en lokroep.
 Eigen gemaakte nest (Vlag, totempaal) per groepje
 Een origineel zondagsontbijt. Op de zondagochtend kan er punten gescoord worden met een heerlijk ontbijtje voor de opperhoofden (Naast een tosti mag er ook andere lekkernijen voor ons gekookt worden!)
 Veren, een hele hoop veren
 Je mooie zangstem (zelfs kraaien kunnen leuk zingen)
Wij kunnen niet wachten op onze eerste vreugdevuur ontmoeting. Thunderbirds out 😉
Copyright © 2019 Paroba 2020. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes