• ot@paroba.nl

In den beginne was er maar weinig leven in het universum, alleen op de planeet TERRA.

Wij zijn de oudst bewoonbare planeet van het Universum. Hierdoor hebben wij veel planeten zien komen en gaan. Wij als de bewoners van Terra wisten als een van de weinigen zo lang te overleven. Dus dit is een bericht voor jullie vanuit het beloofde land, jullie zitten bij de goede kant! Gefeliciteerd! Jullie zijn de nieuwe bewoners van planeet TERRA

Planeet TERRA is gespecialiseerd in grondsoorten en landschappen. Met onze eeuwenoude bestaande technologieën kunnen wij verschillende elementen beheersen en vormen zoals wij dat willen. Wij bepalen het hoogte-niveau van het land, de verschillende kleuren die het landschap heeft, de vruchtbaarheid van de grond en wat er te vinden is in de grond (goud, kristallen, olie, etc.). Wij zijn de ontwerpers van de nieuwe aarde. Wij zijn de strijders van de grond! Wij creëren onze eigen planeten. Dit noemen wij TERRAriseren. Tot waar wij in staat zijn is goed te zien op de planeet Aarde. Hier hebben wij meerdere opdrachten uitgevoerd, zoals het palmvormige eiland in Dubai, de vulkaaneilanden IJsland en Hawaii, de heilige berg Ayers Rock in Australië en de verstopte ondergrondse tunnels en grotten.

Door de omstandigheden moeten we verhuizen naar een andere grote planeet en het is aan ons om daar als eerst onze plek in te nemen. Dit weekend zullen jullie strijden in de ruimte tegen de teams: Aqua & Flora. De mijn afdeling is verantwoordelijk voor het verzamelen van al onze materialen en hebben dus de leiding over onze volksverhuizing. Deze vijf mijners zijn in top conditie en zijn in staat om uit verschillende materialen prachtige dingen te maken. Daarnaast staan ze bovenaan in onze TERRA top 10 lijst van groepen die de beste landschappen kunnen creëren. Wij TERRAtianen zijn dus goed vertegenwoordigd in deze race en zullen dus ver boven de andere platenen uitstijgen.

Alleen wij hebben de kwaliteiten om een veilige, vruchtbare en gevarieerde grond te maken en zo het gehele landschap van de nieuwe planeet te creëren. De grond bepaalt nu eenmaal wat er groeit en leeft en het is dus cruciaal dat dit goed gebeurt. Daarnaast bevat de grond allerlei schatten die het mogelijk maken om een samenleving op te bouwen. Dit weekend dagen wij jullie uit om ons te helpen dit doel te verwezenlijken. Alleen met jullie hulp is dit mogelijk. Wij zullen samen gaan strijden voor de overwinning. Wij hebben al onze materialen zelf gemaakt uit de beste grond die er is, dus dat gaat zeker lukken!