• ot@paroba.nl

Aqua, de mooiste planeet van ons zonnestelsel. Vele buurplaneten werpen al eeuwen ’s nachts een blik naar de hemel om het prachtige blauw van onze planeet te aanschouwen. Al millennia heeft onze planeet een wonderschoon karakter, maar sinds het bestaan van de mens hebben we onze geliefde planeet alleen maar mooier kunnen maken.

Als Aquanen hebben we geleerd met het water samen te werken. Onze samenleving berust op de bronnen die het water ons geeft, maar wij hebben het water deels moeten bevechten om de superioriteit te bereiken die we nu hebben.

Wij hebben de afgelopen eeuwen niet stil gezeten, we zijn constant in strijd geweest met het water maar hebben het kunnen bedwingen. We bouwden dijken, sluizen en vooral dammen. Onze geschiedenis als dammenbouwers gaat ver terug. Onze gehele maatschappij is gebaseerd op de meest geweldige en mooi blauwe dammen die we hebben gebouwd op onze planeet. Door het werk van onze dammen bouwende grootvaders zijn wij de baas over het water.

Nu wij naar een andere planeet moeten verhuizen, moeten we daar zo snel mogelijk zien te komen. De andere planeten overschatten hun kwaliteiten. Zij denken het blauwe gevaar op de nieuwe planeet aan te kunnen. Zij denken dat zij de strijd tegen het water op de nieuwe planeet makkelijk kunnen winnen. Zij zijn onwetend. Onze technologie is door de noodzaak van het bouwen van dammen het meest geavanceerd. Wij moeten als eerste op de nieuwe planeet zien te komen, om het water te kunnen controleren. Wij moeten zoveel mogelijk dammen gaan bouwen zodat de bevolking van alle planeten het water kan gebruiken om landbouwgrond te besproeien, lange afstanden af te leggen, maar vooral zodat het water ook gedronken kan worden.

Dammenbouwers van Aqua. Ik roep jullie op om alles op alles te zetten om als eerste de nieuwe planeet te bereiken zodat we er voor kunnen zorgen dat onze dammen het water op de nieuwe planeet kan bedwingen. Zo zal de mensheid kunnen overleven op de nieuwe planeet.