Site Overlay

Paroba XL- Thema en belangrijke informatie

Beste deelnemers van de Paroba XL,

Nog een aantal weken voordat de Paroba weer van start gaat. Dit jaar hebben we weer een enorm leuk programma voor jullie gemaakt. Wij hebben al ontzettend veel zin in dit evenement.
Omdat de Paroba XL niet mee doet met de “normale” Paroba hebben wij een heel ander thema bedacht. Om jullie alvast in de stemming te brengen gaan we jullie hier al het een en ander over vertellen.

Vergeet de Steampunk en tijdmachines. Als Explorer gaat het erom hoe goed jij bent samen met je groep. En hoe kun je dat nou het beste doen dan d.m.v. wereldoverheersing? Tijdens deze Paroba XL zijn jullie allemaal een Clan in een uithoek van de nieuwe wereld. Een Clan staat voor eenheid met je groep, teamwork en strijdvaardigheid.
Tijdens alle activiteiten probeer je samen met je Clan zoveel mogelijk geld te verdienen om jouw Clan zo rijk mogelijk te maken. Maar pas op voor belastingen, corrupte subkampstaf of boetes.
Want wie het meeste geld heeft, heeft de kans om straks de grootste Clan te worden en over de wereld en alle andere Clans te regeren.

Wat heb je nodig om een Clan te worden:

 

  • De Paroba XL kleur is ROZE, verwerk dit in de outfits en aankleding.
  • Als clan maak je je kenbaar via een zelfgemaakte banier/banner.
    Deze moet PRECIES: 174,5 cm lang, 72cm breed zijn. Daarnaast moet deze kunnen staan en gedragen kunnen worden.
  • De Schotse Clans droegen allemaal een eigen gekleurde kilt. Zorg ervoor dat jullie Clan ook een outfit heeft waar jullie trots in rond kunnen lopen.
  • Om al je verdiende geld veilig en gebundeld te houden moet iedere Clan zorgen voor een portemonnee waar zij goed en overzichtelijk hun inkomsten in kunnen bewaren.

 

Verdere en precieze informatie staat op de website van de Paroba onder het kopje: Informatie XL > Wat neem ik mee (XL).

Wees creatief, origineel en we zien elkaar in de nieuwe wereld.
Heel veel succes met de voorbereidingen en tot 12 april 2019.

De Subkampstaf

Copyright © 2019 Paroba 2020. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes