Site Overlay

Aankomst & vertrek

Aankomst en de opening

De ingang is op dezelfde plek als vorig jaar, aan het grote terrein (Land van Bosse), met een speciale ingang voor auto’s met aanhangers. Er zijn veel werkzaamheden rond het terrein. Deelnemers en auto’s met aanhangers moeten dit jaar door dezelfde ingang, dus let goed op en volg de aanwijzingen van de medewerkers.

Poort open

Vanaf 17.30 uur kun je je met je volledige ploeg al aanmelden bij de poortZorg dus eerst dat iedereen van je ploeg er is, voordat jullie je aanmelden bij de inschrijftafel. Komt er iemand (veel) later, dan kun je dat bij het inschrijven even aangeven. Daarna moeten jullie even wachten tot de poort open gaat, om 18.00 uur.

Nadat de aanhanger(s) en de auto(s) zijn geleegd, beginnen de wedstrijden pas echt. Vanaf dat moment zal de jury al opletten op de samenwerking en opbouw van de Paroba’s. Zorg dat je voor het opbouwen (thuis) voldoende hebt gegeten en gedronken zodat je voldoende energie hebt om alle spullen te versjouwen.

Sluiting & Vertrek

Zondag zijn de ouders, leiding en begeleiding van de deelnemers vanaf 15.15 uur welkom op het terrein. De wedstrijden en (de beoordeling van) de kampafbraak is dan in volle gang. Het niet de bedoeling, dat er voortijdig wordt geladen of geholpen. Voor onze bezoekers staat, om het wachten te veraangenamen, bij het theater koffie en thee met een koek klaar. Rond 15.30 uur komen de deelnemers ook naar het theater. Vervolgens zal de laatste themapresentatie door het theaterteam, en de prijsuitreiking volgen. We schatten in dat circa 16.00 uur de prijsuitreiking is, en de sluiting rond  16.30 uur. Omdat de jury tot het laatste moment bezig is met het verwerken van de punten, vragen wij bij voorbaat uw begrip mocht een en ander toch nog een beetje uitlopen.

Copyright © 2020 Paroba 2020. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes